Camp Scandinavia med skandinavisk ledning

Vår vision är att Camp Scandinavia skall vara ett innovativt familjeägt företag, internationellt erkänt genom egna produkter på ortosområdet. På den Nordiska hemmamarknaden skall ortopedteknik utgöra basen för vår verksamhet. Kreativitet och kunskap skall förstärka marknadspositionen ytterligare.

Med dansk försäljningschef, svensk distributionschef och marknadschef samt en norsk VD har Camp Scandinavia nu en skandinavisk ledningsgrupp. Har detta någon betydelse för dig som kund? Nej, kanske inte i utgångspunkten, men när vi ser att alla våra nordiska länder är representerade i vår produktutveckling och att vi samarbetar med specialister i alla de nordiska länderna så menar vi att vi verkligen visar att vi satsar på vår nordiska hemmamarknad. Dessutom är våra produktspecialister medicinskt utbildade och att vi har lokal kundsupport i varje land.

Genom att vi har lokala lager i Sverige, Norge och Finland så kan vi säkerställa att beställningar som kommer oss tillhanda före klockan 14.00 är hos dig dagen efter – oavsett om det är Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Nu när ToeOFF® produkterna funnits på marknaden i över 20 år och producerats i över en miljon enheter så väljer vi att samla dessa produkter under namnet ALLARD AFO. Vi har därför lanserat en egen hemsida för detta;
www.allardafo.com. Här kan man läsa om historien bakom de olika produkterna och 40 viktiga anledningar varför man skall välja Allard AFO. Vi kommer även att lansera flera nyheter inom Allard AFO under 2018.

Ytterligare satsningar, förutom de som är förknippade med neurologiska skador, vidareutvecklingen av Elements Body och fler lanseringar av mjuka ortoser, är att vi i starten av 2017 även arbeta med ortoser för sårbehandling vid
Diabetes. Genom lanseringen av den unika SBI Walkern har vi nu en komplett produktlinje med ankel/fot-ortoser och avlastningssulor från den erkända tillverkaren Salvatelli Srl från Italien.

Vi ser fram emot de utmaningar som kommer under 2018 och att ytterligare bidra till
”Support for better life”

© 2018 Camp Scandinavia • All Rights Reserved