Camp Scandinavia i utveckling!

Personal
Under hösten 2018 har vi gjort förstärkningar på säljsidan. Vi har ökat med ytterligare produktspecialister i Sverige, Norge och Danmark. Bakgrunden är att ge dig som kund en bättre uppföljning och eftersom vi nu utökat med ytterligare produktgrupper så ser vi att tiden är inne för att ha mer resurser ute på marknaden. Vi hoppas att du som kund uppskattar den utvidgade servicen och att produktspecialisterna är välkomna till dig på besök. Självklart kommer vi samtidigt att behålla vår uppskattade kundsupport i respektive land som med glädje tar emot era samtal på respektive lokalt språk.


Kvalitet
När det gäller vårt kvalitetssystem så fortsätter arbetet. Camp Scandinavia var ett av de första företagen i vår bransch som erhöll 9001:2015 certifiering. Nu är vi i framkant igen och vår certifiering är nu uppgraderad till att även omfatta den nya ISO 13485:2016. Vidare så ligger vi i fas med de nya kraven som MDR kommer att ställa på oss och vi kommer att vara klara i god tid för den övergången. Nu är ju inte själva certifieringen målet i sig, utan det viktigaste är att säkerställa att vi följer alla lagar och förordningar som finns samtidigt som vi ger våra kunder en kvalitet som ni ser som ett mervärde. Vi arbetar därför vidare med detta under 2019 och kommer bland annat att genomföra nya kundundersökningar.


Nya produkter
På produktsidan har vi under hösten 2018 presenterat en lång rad nyheter. Inom produktgruppen Allard AFO lanserade vi ToeOFF® Flow. Denna har en lägre klackhöjd, ökad flexibilitet i sagittalplanet och en smidigare avrullning. Vi lanserade även en helt ny serie med rigida knäortoser från företaget VQ Ortho Care. Sortimentet har flera olika OA-ortoser och ett antal ligamentortoser med några unika egenskaper. Alla dessa produkter finns i katalogen. Under 2019 kommer vi att presentera en rad nya produkter inom ortoskomponenter, Allard AFO och ytterligare nyheter inom SOT-sortimentet för händer.

Allt detta gör vi för att bidra till:

”Support for better life”

© 2020 Camp Scandinavia • All Rights Reserved