Camp Scandinavia med skandinavisk ledning

Vår vision är att Camp Scandinavia skall vara ett innovativt familjeägt företag, internationellt erkänt genom egna produkter på ortosområdet. På den Nordiska hemmamarknaden skall ortopedteknik utgöra basen för vår verksamhet. Kreativitet och kunskap skall förstärka marknadspositionen ytterligare.

Med dansk försäljningschef, svensk distributionschef och marknadschef samt en norsk VD har Camp Scandinavia nu en skandinavisk ledningsgrupp. Har detta någon betydelse för dig som kund? Nej, kanske inte i utgångspunkten, men när vi ser att alla våra nordiska länder är representerade i vår produktutveckling och att vi samarbetar med specialister i alla de nordiska länderna så menar vi att vi verkligen visar att vi satsar på vår nordiska hemmamarknad. Dessutom är våra produktspecialister medicinskt utbildade och att vi har lokal kundsupport i varje land.

Genom att vi har lokala lager i Sverige, Norge och Finland så kan vi säkerställa att beställningar som kommer oss tillhanda före klockan 14.00 är hos dig dagen efter – oavsett om det är Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Under 2014 introducerade vi många nya produkter som vi vet gör skillnad för brukaren. För oss var det en stor glädje att lansera uppdateringen av vår viktigaste produkt – ToeOFF®. Denna uppgradering baserades på de önskemål och synpunkter som vi fått från marknaden. Även framöver kommer vi att lansera många nya produkter, vidareutvecklingar och förbättringar av produker. Den gemensamma nämnaren för dessa är att de ofta utgår från synpunkter och feedback från våra kunder. Ni önskar, Vi lyssnar!

© 2018 Camp Scandinavia • All Rights Reserved