29 september träffas vi på Stockholm Stadion, där är dagen full av olika aktiviteter mellan kl 12-16.

Alla åldrar är välkomna, från de minsta till seniorer. Det blir uppträdanden, lotteri och många företag som ställer ut. Promenaden startar klockan 13 och du kan välja mellan att gå 2,5 eller 5 kilometer i Lill-Jansskogen alternativt gå ett varv inne på Stockholm Stadion.

En startplats kostar 50 kr per person och betalas på plats, kontant eller swish. En familj går för 100 kronor. Alla pengar går direkt till Bissen Brainwalks Insamlingsfond. Det kommer att vara ett lotteri med startplatserna, där alla har chansen att vinna fina priser. Missa inte detta!

 

The Bissen Brainwalk Story

Jag heter Mathias Larsson. Jag är SM-vinnare i bandy. Jag är årets insamlare i Sverige. Jag är pappa till två underbara tjejer. Jag är överlevare av stroke.

Läs mer av Mathias story här.

"Den 27 mars 2010 blev mitt liv förändrat på en sekund. Jag hade haft ruggig huvudvärk i några dagar, och jag föll ihop hemma på hallgolvet i en fruktansvärd huvudvärksattack med yrsel och illamående. Benen bar mig inte, jag fick famlande fatt i en telefon och kunde ringa efter hjälp....."

mathias överlevde stroke