Två nya textila ryggortos-serier!

3 december 2020

Smärtor och problem i ländryggen är ett mycket vanligt problem och det påverkar vår livskvalitet. En ryggortos kan vara en del av behandlingen och rehabiliteringen. Camp Scandinavia har ett komplett sortiment av korsetter och gördlar för lika diagnoser och ändamål. Nu lanserar Camp två nya textila ryggortos-serier!

ELCROSS®LUX är en serie medium-stabila gördlar tillverkade av det innovativa ”Resistex® Carbon”-materialet som håller kroppen sval och skön. Materialet är anti-statiskt, har temperaturreglerande genskaper, transporterar bort fukt från kroppen och är Öko-Tex 100 certifierat. I serien finns fem olika ryggortoser för olika diagnoser och behov

Camp® ONE är en serie tygkorsetter i tre olika höjder, tillverkade i ett stabilt och slitstarkt material. Korsetterna kan anpassas till önskad kompression och stabilitet med sina dubbla dragband och de insydda plastfjädrar runt om i korsetten. De har dessutom öppna kanaler för 2 extra stabila formbara skenor i ryggen (medföljer i förpackningen). Materialets flexibilitet ger stor följsamhet vilket gör att modellerna passar för både rak och midjesvängd figurtyp. Materialet i Camp®ONE är fritt från latex.

För mer information gå in på vår hemsida; www.camp.se/produkter/ryggortoser