Välkommen till Camp Scandinavia

Camp Scandinavia är en av Nordens ledande producenter av ortopedtekniska ortoser. I över 70 år har vi försett marknaden med innovativa produkter och etablerat oss som en pålitlig och respekterad aktör i branschen.

Alla ska kunna leva sitt liv fullt ut, oavsett vilka utmaningar man ställs inför när det kommer till rörlighet. Genom vårt motto Support for Better Life strävar vi efter att bidra till just det. Vår affärsidé är tydlig, vi ska erbjuda våra kunder mervärde genom innovativa produkter, understödda av kunskap, kreativitet och lokal förankring. Vår ambition är att fortsätta leda utvecklingen inom området ortoser.

Vår Historia
Vi är stolta över att vara ett familjeägt företag med lång erfarenhet av såväl produktutveckling som utbildning och försäljning. 2024 fyller Camp Scandinavia 70 år – ta del av vår historia, våra produktutvecklingar och vårt engagemang här.

En del av Allard Support

Camp Scandinavia är ett produktutvecklings- och försäljningsbolag och en del av koncernen Allard Support for Better Life. Allard Support har idag ca 400 anställda runt om i värden. Det globala huvudkontor ligger i Helsingborg, på samma plats som Camp Scandinavia flyttade till för drygt 50 år sedan. Här finns lager och supportfunktioner som kundsupport, ekonomiavdelning, marknadsavdelning, HR och IT.

Läs mer om Allard Group

Miljö

Camp Scandinavia var ett av de första företagen i vår bransch som erhöll ISO 9001:2015 certifiering. Därefter uppgraderade vi med ISO 13485:2016. Under förra året erhöll vi Miljöcertifieringen ISO 14001:2015 vilket också involverar utveckling, tillverkning, inköp, marknadsföring, försäljning och distributionsförmedling av medicinteknisk utrustning.

Läs mer om miljö

Vi stödjer

För oss är det av största vikt att stödja både små och stora organisationer som arbetar för att främja människors möjlighet till ett mer rörligt liv.

 

Läs mer om vilka vi stödjer

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och entusiastiska individer som kan förstärka vårt team. Om du är intresserad av att bli en del av vårt företag, läs mer här.

Jobba hos oss