Visste du att X-LITE® inte bara används till medicinskt bruk?

3 december 2020

Varaform är namnet på X-LITE® produkterna som används för olika kreativa syften, t.ex. till masker och skulpturer vid teatrar och filmscener.

Vet-LITE är en produktserie inom X-LITE® familjen som vänder sig till veterinärbehandlingar när djur, stora som små, behöver gipsapplikationer. Materialet är perfekt för ändamål eftersom det lätt kan applicera utan handskar och ventilation var du än befinner dig på en veterinärklinik.

Vårt mål är att tillhandahålla kvalitetsprodukter som uppfyller våra kunders förväntningar och samtidigt möta de nya utmaningarna i världen vi lever i, närmare bestämt ekologi och miljö. Våra produkter är giftfria och komposterbara. Det är säkert att arbeta med X-LITE® , även för gravida kvinnor och allergisk personal med eventuell astma. Materialet kan appliceras utan handskar och special ventilation och kan sågas upp utan att farligt damm bildas.

Vill du läsa mer om X-LITE familjen och vårt företag Runlite i Belgien, där X-LITE® tillverkas. Gå gärna in på vår nya spännande Runlite hemsida; www.runlite.com.