Lär känna våra medarbetare

Nyfiken på hur det är att arbeta på Camp? Här delar några av våra medarbetare med sig av sina upplevelser och vardag hos oss.

 

Kontakta HR Lediga tjänster

Maire
Produktchef, Camp Scandinavia
Se film
Bo Rosdahl
Exportkoordinator, Allard International
Se film
Max Giese
HR-chef, Allard Support for Better Life
Se film
Ann-Louise Christensen - Inköpare
Jag började på kundtjänst och efter en tid fick jag sedan möjlighet att arbeta med andra arbetsuppgifter inom inköp. Vi införde ett nytt affärssystem som jag var med att utveckla och testa.

Idag har jag en roll som inköpare och dessutom fungerar jag som Superuser i vårt affärssystem. Detta innebär att jag samarbetar med många andra medarbetare inom organisationen vilket jag tycker ger ett stort mervärde.

Vi är ett företag som ständigt växer. Jag har i min roll förmånen att träffa nya medarbetare samtidigt som jag utvecklas. Jag är med och lär ut vårt datasystem och får ständigt nya utmaningar som gör att min vardag varierar hela tiden samtidigt som jag träffar nya människor.
Magnus Bredén – Lagerchef
Jag har jobbat inom logistik i många år och haft möjligheten att prova på lite olika arbetsplatser. Camp Scandinavia är absolut en av de bästa.

När jag 2018 började som lagerchef på Camp Scandinavia så kände jag direkt att jag kommit ”hem”.

På Camp Scandinavia är glädje, gemenskap och hjälpsamhet bara några av alla goda egenskaper som finns innanför väggarna och enligt min mening så borde alla ha förmånen att få jobba på en arbetsplats som Camp Scandinavia.
Maria Jonsson - Produktdesigner, R&D
Våra kunder ställer höga krav på både form och funktion men jag älskar utmaningen!

Problemlösning är det jag brinner för. Det finns få saker som är så tillfredställande som att se sina idéer ta form och komma till liv. Addera dessutom belöningen i att en lyckad produkt i slutändan innebär en väsentlig förbättring i flera människors vardag. Vad kan vara en bättre morot?

Uppdragen kan både vara små eller stora och omfattande men jag känner mig alltid trygg och uppbackad av engagerade kollegor. Vi kompletterar varandra med olika sorters bakgrund och kunskap, det gör det roligt och prestigelöst att jobba här!
Admir Vrbanjac – Produktspecialist
Jag började på Camp 2014 och även om jag inte arbetar kliniskt är jag idag en bättre arbetsterapeut som fortfarande ser till patientens bästa. Min första roll var på Camps kundsupport där jag mötte alla möjliga diagnoser och frågeställningar. Allt eftersom jag blev mer delaktig i vår produktutveckling och började få mer direkt kontakt med kunderna blev det dags för mig att ta ett steg vidare till en tjänst som produktspecialist.

Min roll på Camp fyller idag min tillvaro med spänning och erbjuder en mer direkt möjlighet att göra nytta hos våra medmänniskor. Min resa på Camp har lärt mig att alla steg börjar korta och att alla stora ting börjar små. Idag är jag trygg i min roll och med Camp vid min sida är inga utmaningar för svåra.